Şenocak Beyazıt Boran Ortaokulu

WEB https://senocakbeyazitboranortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ŞENOCAK MAH. SAVUR/MARDİN
VİZYON : Ortaokul çağındaki her çocuğumuzu, milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.
MİSYON : Demokratik, çağdaş, Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ortaokul çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her Türk çocuğunun; dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini, yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.
BAŞARILAR : MARDİN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ FUTBOL TURNUVASI İKİNCİLİK 2016/2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORTAOKUL SAVUR İLÇE SİYER ŞİİR YARIŞMASI İKİNCİLİĞİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKOKUL SAVUR İLÇE POLİS HAFTASI RESİM YARIŞMASI BİRİNCİLİĞİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORTAOKUL SAVUR İLÇE SİYER BİLGİ YARIŞMASI BİRİNCİLİĞİ

Saatler : 08:20 14:40
Isınma : SOBA
Servis : -
Ulaşım : ULAŞIM BİREYSEL SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : ŞENOCAK KÖYÜ SAVUR MARDİN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MARDİN İLİNE 65 KM, SAVUR İLÇE MERKEZİNE 37 KM´DİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :